Idei generale

Intrebari si probleme firesti care se pun la achizitia de perdele:

1)      care este schimbarea sau completarea pe care o vor aduce incaperii ?

2)      trebuie sa fie doar de decor sau trebuie sa asigure intimitate si filtrarea luminii in anumite momente ?

3)      trebuie sa fie usor de manevrat

4)      trebuie sa fie usor de intretinut, curatat

La primul punct, ne putem baza pe propriile criterii si bun gust sau putem apela la un specialist, un designer. De obicei, atunci cand intreaga constructie si amenajare are la baza un concept unitar, exista un specialist (arhitect / designer) care face recomandari pentru decorare, gama de culori, materiale, sisteme de prindere. Este recomandat sa apelati la un specialist atunci cand faceti achizitii pe termen lung pentru locuinta. Daca nu ati facut-o deja, nu este tarziu niciodata. Pentru momentul in care trebuie sa achizitionati sau sa schimbati perdelele si draperiile, noi putem sa fim specialistul de care aveti nevoie. Impreuna cu consilierii nostri de vanzari puteti sa alegeti acele solutii care sa raspunda pozitiv la cat mai multe din intrebarile pe care vi le puneti :

-          incaperea are nevoie sa primeasca nota definitorie, acea senzatie pe care o ai la prima vedere

-          incaparea are nevoie de o anumita pata sau tenta de culoare

-          prin decorare trebuie sa se "redimensioneze"

-          trebuie schimbata "lumina"

La punctele 2 (decor, intimitate) si 3 (manevrabilitate) raspunsurile sunt mai simple si nu e nevoie neaparat de un specialist caruia sa ii cereti o opinie.

Punctul 4 raspunde acelor intrebari pe care orice "stapana" a casei si le pune. Pentru aceste aspecte raspunsul il puteti primi din nou de la personalul nostru care va sta la dispozitie.